«اضافه درآمد شهرداری تهران باید صرف توسعه متوازن مناطق و توسعه شبکه حمل و نقل عمومی شود» این مصوبه‌ای است که امروز اعضای شورای شهر تهران در جریان لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ شهرداری داشتند.

شورای شهر

امروز یکشنبه، ۲۴ بهمن ماه جلسه شورای شهر تهران در حالی برگزاری شد که بودجه سال آینده شهرداری تهران در سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه صورت روی میز اعضا قرار داشت. محمد آخوندی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر در تشریح ماده واحده لایحه بودجه گفت: بودجه سال ۱۴۰۱ شهرداری تهران شامل بودجه عمومی شهرداری تهران، مناطق، واحدهای ستادی، راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ و شورای شهر تهران در سال ۱۴۰۱ و از حیث منابع تامین اعتبار شامل درآمدها، واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای و واگذاری دارایی‌های مالی اعم از نقد و غیر نقد بالغ بر ۵۰۳ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال و از حیث مصارف شامل هزینه‌ها، تملک دارایی‌های سرمایه‌ای و تملک دارایی‌های مالی بالغ بر ۵۰۳ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال تعیین شده است.

او در تشریح جزئیات این بودجه گفت: مبلغ ۲۲۵ هزار و ۱۸ میلیارد و ۹۸۱ میلیون  ریال در حوزه اعتبارات هزینه‌ای  و در حوزه اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای مبلغ ۲۰۸ هزار و ۶۸۱ میلیارد ریال و در حوزه اعتبارات تملک دارایی‌های مالی مبلغ ۷۰ هزار میلیارد ریال است.

به گزارش ایسنا، آخوندی با بیان اینکه در این ماده واحده به شهرداری تهران اجازه داده می شود حداکثر تا سقف ۲۰ درصد از منابع و مصارف بودجه سال آینده را به صورت غیر نقد هزینه کند، افزود: همچنین شهرداری تهران مکلف است در صورت کاهش یا افزایش جدی بیش از ۲۰ درصد سرجمع دارایی‌های وصولی ناشی از ارائه خدمات و وصول عوارض و سایر درآمدها نسبت به بودجه مصوب سال آینده نسبت به ارائه لایحه اصلاحیه بودجه حداکثر تا پایان آبان ماه سال آینده اقدام کند و منابع افزایش یا کاهش یافته را مطابق برنامه ۵ ساله سوم توسعه شهر تهران و در راستای اولویت‌ها و مسائل کلیدی شهر یعنی عدالت در دسترسی به زیرساخت‌ها و توسعه متوزان مناطق ومحلات وهمچنین ترافیک عبور و مرور  و توسعه شبکه حمل و نقل عمومی در اصلاحیه بودجه پیشنهاد کند.

اعضای شورای اسلامی شهر تهران با ۱۹ رای موافق این ماده واحده را به تصویب رساندند.

باز هم مسئله ناایمن بودن بازار تهران

آتش‌سوزی تیمچه حاجب‌الدوله یکی دیگر از موضوعاتی بود که در چهل و هفتمین جلسه شورای شهر تهران مطرح شد. مهدی بابایی، عضو شورای شهر تهران در تذکری در خصوص حادثه آتش سوزی بازار تهران گفت: شرایط ناایمن بافت تاریخی بازار تهران منجر به حادثه آتش سوزی گسترده‌ای در پاساژی در تیمچه حاجب الدوله شد.

او افزود:  با توجه به بررسی‌های انجام شده توسط سازمان آتش نشانی در سال‌های گذشته از این ملک بارها بازدید کارشناسی شده و در سال‌های ۹۷، ۹۸ و ۱۴۰۰ برای آن اخطار و دستورالعمل ایمنی صادر شده ولی همانند سایر موارد، این اخطارها منجر به ایمن سازی و رفع خطر نشده است. همچنین کمیته ایمنی و رفع خطر بازار بزرگ تهران با محوریت شهرداری منطقه ۱۲ تشکیل شده است، اما روند رسیدگی به پرونده اماکن ناایمن منطقه بازار همچنان با سرعت کمی پیش‌ می‌رود. 

بابایی تأکید کرد: با توجه به لزوم جلوگیری از حوادث پرتکرار در بازار تهران علاوه بر عزم جدی و ضرورت همکاری میان بخشی نیازمند ارائه برنامه عملیاتی بلندمدت در قالب لایحه حفاظت، احیا و مدیریت یکپارچه در بازار تهران هستیم. ضرورت دارد این موضوع که با حفاظت از جان و مال شهروندان سروکار دارد، مورد توجه جدی قرار گیرد و ضمن ارائه گزارش حادثه، کمیته ایمنی و رفع خطر بازار تهران موضوع ایمن سازی بازار تهران و ارائه لایحه ایمنی بازار را در اولویت کار شهرداری تهران قرار دهند.

۱۲۹ ساختمان ناایمن در مراکز درمانی

رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران هم در این باره گفت: شهرداری تهران پیگیر رهاشدگی تعیین تکلیف ساختمان‌های ناایمن پایتخت باشد.

سوده نجفی در تذکر پیش از دستور خود گفت: در این شش ماهه که ما در شورا هستیم، آتش‌ سوزی‌های زیادی رخ داده و این در حالی است که ساختمان‌های ناایمن شناسایی شده‌اند.

او با بیان اینکه مراجع قضایی پیگیر موضوع ساختمان‌های ناایمن نیستند و این موضوع رها شده است، افزود: ۱۲۹ ساختمان ناایمن در مراکز بهداشتی و درمانی داریم کهخودشان بحران‌زا هستند.

رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران ادامه داد: از شهرداری می‌خواهم که این موضوع را از مراجع قضایی پیگیری کند.

کد خبر 657009

پر بیننده‌ترین اخبار شهردارى

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha